The Sound of Music komt terug naar Theater de Efteling

De musicalklassieker The Sound of Music keert vanaf 20 november 2009 even terug naar Theater de Efteling. Dat maakten Efteling Theaterproducties en V&V Entertainment vandaag bekend.

“Hoewel 200.000 liefhebbers de musical al zagen, bleven de vragen voor een verlenging bij ons binnenstromen.” verklaren Olaf Vugts en Albert Verlinde. “Ook de voorverkoopcijfers in België, waar al 100.000 kaarten verkocht zijn, deden ons besluiten om de succesvolste musical die wij tot nu toe samen produceerden tijdelijk terug te halen naar Theater de Efteling.”

Na 250 voorstellingen in bijna tien maanden sloot eind juni voor de laatste maal het doek in Theater de Efteling. Het publiek viel massaal voor Wieneke Remmers als openhartige Maria en werd vertederd door de zeven Von Trapp kinderen met hun strenge vader. De producenten zijn dan ook verheugd dat Wieneke vanaf november weer de hoofdrol zal gaan vertolken. Een groot deel van de cast, die vanaf 20 augustus voor twee maanden naar de Stadsschouwburg van Antwerpen verhuist, komt ook weer terug op het honk in Kaatsheuvel.

Bron: Efteling

SpeelgoedSpeelgoed