Muziekfestival voor het hele gezin tijdens Efteling Zeven Mijls Zomer

Tijdens de Efteling Zeven Mijls Zomer, nog tot en met 30 augustus, vindt in de Efteling op vrijdagen en zaterdagen een zinderend muziekfestival plaats. Bezoekers genieten van top-acts voor het hele gezin. Op de Efteling Zomerse Vrijdag 31 juli, staat Jim om 15.00 uur en om 18.00 uur op het grote podium op de Speelweide.

Tijdens de Zomeravond van zaterdag  1 augustus a.s. brengen Bastiaan Ragas, Edsilia Rombley en Belle Perez een spetterend live-optreden, onder begeleiding van een 12-koppig orkest.

Tijdens de Efteling Zeven Mijls Zomer is het park dagelijks extra lang geopend tot 21.00 uur en het bruist er van de activiteiten. Elke ochtend verwelkomt Pardoes de Tovernar de bezoekers, samen met Roodkapje, Draak, Wolf en Assepoester uit de bekende TV-serie Sprookjesboom. In de nostalgische circustent van Circus Anton Pieck is het publiek getuige van wervelende acts en halsbrekende toeren. De virtuoze poppenspeler Alex verbaast jong en oud met zijn beweeglijke marionet, die wel tot leven lijkt te komen op het Spookslotplein. De Springelaers hink-stap-springen door het Ruigrijk en Efteling-muzikanten brengen overal gezelligheid met hun vrolijke muziek. De ganzen van de Pieck Parade ‘waggelen’ weer parmantig rond in het Marerijk.

De zomerse optredens op vrijdag en zaterdag starten met het Efteling Sprookjespopconcert, waarbij meegezongen en meegedanst wordt met o.a. Roodkapje, Sneeuwwitje en Fakir. Het park is tijdens de Zomeravonden op zaterdag zelfs tot middernacht geopend. Het Sprookjesbos en alle attracties zijn dan prachtig feeëriek verlicht.

Bron: Efteling

Bol AlgemeenBol Algemeen