Luxe versie Suske en Wiske “Fata Morgana” uitgebracht

Vanaf deze week is in de Efteling tijdelijk een speciale uitgave verkrijgbaar van het Suske en Wiske-album “Fata Morgana”. De genummerde, luxe editie met harde kaft heeft een oplage van 500 stuks, en is voorzien van een linnen rug met gouden letters. Een speciaal hiervoor ontworpen poster attendeert de bezoekers op het collectors-item. Het album is te koop in de Bazaar, de souvenirwinkel bij Fata Morgana, en kost €49,95.

In november 2008 werd het album Fata Morgana al uitgebracht in een volledig hertekende cover, die sinds dit jaar verkrijgbaar is in de Efteling.

Suske en Wiske
De grote Belgische helden hebben naast hun avontuur Fata Morgana in het verleden vaker de Efteling bezocht. Naast het album “De EftelingElfjes”, kwam de Efteling ook voor in het album “De Belhamelbende” en “De Vliegende Klomp”. In 2003 organiseerde het park in samenwerking met De Fameuze Fanclub zelfs een heus Suske en Wiske-weekend, compleet met speurwedstrijd en de albumprestentatie van “De Laatste Vloek”. Hier was tevens de mogelijkheid voor het laten signeren van het album door de tekenaars van Studio Vandersteen.

Bron: vijfzintuigen.nl

Meepraten over de Efteling? Bezoek het forum van de Vijf Zintuigen.

SpeelgoedSpeelgoed