Eerste Zomerse Vrijdag eerder gestopt door regenval

De eerste Zomerse Vrijdag is niet geworden wat het zou moeten zijn. Door de slechte weersvoorspelling en de daaruit voortkomende enorme regenval liet het publiek het helaas afweten. Met maar 6000 mensen in het park, en slechts een handjevol bezoekers voor het mooie podium op de Picknickweide, werd het een trieste aangelegenheid. De meidengroep Lisa, Amy en Shelly (van het Junior Songfestival) moest daarom spelen voor een klein publiek. Op een gegeven moment ging het zo hard ging regenen, dat er bijna geen publiek meer overbleef, werd het optreden van de dames vroegtijdig afgebroken.

Voor de dames een bittere pil aangezien ze vertelden elk jaar in het park komen, en dat ze vorig jaar zelf nog naar de artiesten hadden staan kijken. Nu waren ze zo trots dat ze zélf op dat podium stonden.

Zomerse Vrijdagen
Deze zomer programmeert de Efteling zes Zomerse Vrijdagen. Twee maal per dag, om 15.00 en om 18.00 uur, vinden op de Speelweide top-optredens plaats voor de hele familie. Deze zomerse optredens starten met het Efteling Sprookjespopconcert en daarna volgen vrolijke liedjes van TiTaTovenaar. Aansluitend volgt er en wisselende top-act.

Bron: vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen