OPROEP: Efteling zoekt 6 en 7-jarigen voor televisie-opnamen

Vind jij Sprookjesboom ook zo leuk? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want binnenkort komt er ook een Sprookjesboomshow op televisie: Sprookjesboomfeest. In dit programma zijn kinderen te gast in een Sprookjesboomstudio en gaan ze samen met de presentatrice leuke Sprookjesboomactiviteiten doen.

In samenwerking met de TROS zal de Efteling van woensdag 15 t/m zondag 19 juli de afleveringen van Sprookjesboomfeest opnemen in Theater de Efteling. Lijkt het jou leuk om deel te nemen aan de opnames? Dat kan! Wij zijn hiervoor op zoek naar enthousiaste kinderen van 6 of 7. Bovendien kom je niet alleen op televisie, maar mag je ook na afloop van de opnames, samen met 1 begeleider, gratis het attractiepark bezoeken.

 

Aanmelden

De opnames duren ongeveer 2 uur en vinden dagelijks plaats tussen 10.30 en 18.00 uur. We zoeken nog kinderen voor de middaggroepen. De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf vóór vrijdag 10 juli a.s. in via volgend e-mailadres mvugts@efteling.com. Help ons om Sprookjesboomfeest tot een groot succes te maken!

 

Heb je nog vragen? Mail dan naar bovenstaand e-mailadres of bel naar 0416-288474.

 

Alvast bedankt voor jullie bijdrage en tot ziens in de Efteling!

Bron: efteling.com

Bol AlgemeenBol Algemeen