Ritjes tellen

Voor fans die willen bijhouden hoe vaak in een seizoen zij in de EFTELING en in de attracties zijn geweest, is er nu de Efteller. Het is een applicatie voor de mobiele telefoon waarmee in het pretpark de ‘administratie’ kan worden verzorgd.

Score
Wil je als echte fan weten hoe vaak je in Villa Volta, Python, Vogel Rok of Droomvlucht bent geweest, dan is de Efteller een gemakkelijke gadget. Je kunt in de mobiele telefoon noteren dat je een attractie hebt gedaan. Thuisgekomen kan de stand eenvoudig worden gedownload, waardoor je bij afsluiting van het seizoen precies je score kunt zien. Gebruikers kunnen ook aflezen hoe vaak ze in de Efteling zijn geweest. En die score vergelijken met hun vrienden natuurlijk!

Pro
De makers van Efteller hebben ook een Efteller Pro waarin meer attracties staan en waarmee ook attracties uitgeschakeld kunnen worden. Met Efteller Pro kunnen volgens de bedenkers tevens bijschriften bij afbeeldingen gezet worden die automatisch geadministreerd worden bij het maken van een update.

Toverteller
Efteller-ontwikkelaar M&T Producties heeft al aangekondigd ook te komen met een Toverteller voor Toverland, een Bobbejaanteller voor Bobbejaanland, een Waliteller voor Walibi World en een Plopteller voor Plopsaland. Meer informatie op de website van de Efteller.

bron: parkplanet

Bol AlgemeenBol Algemeen