Pardoes Spaarrekening verleden tijd

ABN AMRO maakt sinds vorig jaar geen deel meer uit van de Efteling partners. De bankzaken zijn overgenomen door de Rabobank. Dit heeft invloed op de producten die ABN AMRO biedt. Zo is de Pardoes Spaarrekening van naam veranderd. De spaarrekening die speciaal voor kinderen geopend kon worden gaan voortaan verder onder de naam KinderBonus Sparen.

Momenteel wordt de nieuwe pinautomaat op het Dwarrelplein nog steeds onder handen genomen. Al een tijdje staat deze in het park verpakt als cadeautje dat door de Efteling en Rabobank nog geopend zal moeten worden. De verwachting is dat het nog dit seizoen klaar zal zijn.

Partners in Kwaliteit
De Efteling gaat met A-merken uit totaal andere branches en disciplines graag samenwerkingsverbanden aan. Deze Partners in Kwaliteit zijn voor de Efteling belangrijke dragers voor bijvoorbeeld de communicatiestroom in de richting van heel diverse doelgroepen. De Efteling is een waardevol mediaplatform, waarop de Partners in Kwaliteit jaarlijks meer dan drie miljoen mensen kunnen bereiken.

Bron: vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen