Opnieuw topdrukte in de Efteling

Op deze Hemelvaartsdag met behoorlijk goed weer hebben veel gezinnen ervoor gekozen een dagje uit te gaan. Wegens een enorme drukte blijft de Efteling vandaag een uurtje langer open. De Efteling doet dit om ieder wat ruimer de kans te geven om haar attracties te bezoeken. Parkeerplaats K is reeds in gebruik genomen en loopt aardig vol. Bij de entree werden vanmorgen de kaartjes van bezoekers ingenomen, dit omdat de scanners het niet deden.

Algemene informatie 2009
De Efteling opent dit jaar voor de 58e keer haar poorten. De nieuwste attraktie dit jaar is te vinden in het Sprookjesbos, namelijk het sprookje Assepoester. Daarnaast biedt het park ook dit jaar weer volop entertainment zoals Het Magistrale Vlooiencircus, “De Grobbebollen begroeten en ontmoeten” en Circus Anton Pieck. Tevens zullen dit jaar in de Zevenmijlszomer de Zeven Zomeravonden weer gehouden worden, waarbij het park tot middernacht geopend is en er weer veel live artiesten het podium zullen betreden. Verder wordt de 50-jarige verjaardag van Holle Bolle Gijs uitgebreid gevierd met een tijdelijke expositie in het Efteling museum.
Het park is dagelijks geopend van 1 april t/m 1 november van 10.00 tot 18.00 uur. In de Zevenmijlszomer is het park geopend van 10.00 tot 21.00 uur, en op de zaterdagavonden in deze periode tot 24.00 uur. De entreeprijs van de Efteling bedraagt dit jaar 28 Euro, in de zomerperiode 30 Euro. Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis het park in.

Bron: vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen