Nieuwe klok voor Assepoester

Ondanks dat het sprookje Assepoester pas kort in het park staat, heeft het een kleine verandering ondergaan. De klok in het halletje voor de show is vervangen door een nieuw en verbeterd exemplaar. Waar er eerst een simpele klok hing met een plaat plexiglas ervoor, hangt er nu een exemplaar gemaakt van hout en glas. Het uiterlijk is hetzelfde als de voorgaande klok, maar er is nu gewerkt met wat dieptewerking door de wijzerplaat wat dieper te laten vallen. De functie van de klok blijft hetzelfde, aangeven wanneer de nieuwe show begint. De klok hangt er sinds 1 mei.

Assepoester
Het sprookje Assepoester is de allernieuwste aanwinst in het Sprookjesbos van de Efteling. In het statige landhuis waar Assepoester samen met haar stiefmoeder en stiefzussen woont, is te zien hoe de prins het muiltje bij haar aan de voet probeert te schuiven, in de hoop dat het gaat passen. Het sprookje is ontworpen door Karel Willemen, en voorzien van muziek door Rene Merkelbach. Het landhuis is te vinden aan een nieuw gedeelte van het Herautenplein, net naast de grot van Sneeuwwitje.

Bron: vijfzintuigen.nl

Aanbiedingen bij webshops