Bijna 1.000 prinsessen in de Efteling

Vandaag was het Prinsessendag in de Efteling, een speciale moederdagactie, om te vieren dat Assepoester in het Sprookjesbos is komen wonen. Alle moeders die met hun dochter(s) de stoute schoenen aantrokken en verkleed als prinses naar de Efteling kwamen, mochten gratis het park bezoeken. Een prinsessenjurk, een kroontje en feestelijke muiltjes waren hiervoor noodzakelijk. Net als Assepoester werden zij, al was het maar voor één dag, echte prinsessen. Onder leiding van lakeien deden alle prinsessen mee aan de prinsessenworkshop. Hier oefenden alle dames het lopen en dansen als een prinses en het knielen op een koninklijke manier. Na afloop werd het mooiste moeder-dochter prinsessenkoppel bekend gemaakt: de prinsessen Gabriëlla en Angelika uit De Klinge in België. Zij mogen gratis overnachten in de Assepoester Suite in het Efteling Hotel.

Bol AlgemeenBol Algemeen