Zomermusical in Theater de Efteling

Vanaf 29 juli aanstaande presenteert Efteling Theaterproducties met trots Sprookjesboom de Musical in Theater de Efteling. De titelrollen worden vertolkt door de bekende Sprookjesbosbewoners uit de populaire televisieserie Sprookjesboom: Wolf, Roodkapje, Heks, Assepoester, Draak en hun vriendjes. In deze vrolijke interactieve familiemusical van ruim een uur beleven ze verrassende avonturen waar het publiek volop van mee kan genieten. Deze musical biedt de zakelijke markt extra mogelijkheden om een succesvol en bijzonder evenement in de Wereld vol Wonderen te organiseren.

Met het organiseren van evenementen voor zakelijke gasten heeft de Efteling reeds haar sporen verdiend. Ook Sprookjesboom de Musical is vanaf vandaag in het zakelijke programma op te nemen. Sprookjesboom de Musical is niet alleen aantrekkelijk voor  families, maar zeker ook voor bedrijven. De musical is exclusief te reserveren voor een eigen gezelschap met al dan niet een Efteling-programma naar eigen invulling. Zoals een bezoek aan een of meerdere attracties van de Efteling of een hapje, drankje of diner in een van de vele Efteling locaties. Sprookjesboom de Musical is niet alleen exclusief inzetbaar. Er zijn ook vele andere mogelijkheden, zoals het reserveren van een aantal zitplaatsen tijdens reguliere voorstellingen of het inzetten van  toegangsbewijzen als relatiegeschenk etc. Meer dan genoeg mogelijkheden dus  in combinatie met deze musical.

Sprookjesboom de Musical is na de succesvolle musical The Sound of Music de zevende musical die in Theater de Efteling wordt gebracht en de eerste musical zonder co-producent. Volgens directeuren Olaf Vugts en Fons Jurgens vraagt het succes van de televisieserie om een theatervoorstelling in Theater de Efteling. “Er is weinig te doen in theaterland in de periode juli en augustus dus een nieuwe leuke familiemusical produceren wij graag. Wij vinden het een welkome toevoeging aan ons totale aanbod van entertainment”, aldus Vugts. “Theater de Efteling staat los van het park maar heeft natuurlijk wel de herkenbare Efteling-uitstraling. Natuurlijk is de ideale combinatie een bezoek aan de musical en een heerlijk dagje park. Wat wil je nog meer…”, lacht Jurgens.

Entertainmentbedrijf de Efteling
Al meer dan 55 jaar is de Efteling een speler op de internationale markt van dag- en verblijfsrecreatie. Sinds de opening van het Sprookjesbos in 1952 is de Efteling uitgegroeid tot een Wereld vol Wonderen, die naast het attractiepark ook het Efteling Hotel, het Efteling Golfpark, Efteling Evenementen, Efteling Media en Theater de Efteling omvat. Steeds vaker brengt de Efteling haar sprookjeswereld ook buiten de poorten van het park. Het bedrijf is in deze jaren uitgegroeid tot een veelvuldig gedegen entertainmentbedrijf.

Sprookjesboom
Sprookjesboom is het bekende Efteling-merk gebaseerd op de gelijknamige televisieserie waarin de bekendste hoofdrolspelers uit wereldberoemde sprookjes zoals Assepoester en Roodkapje, gedurende 5 minuten een grappig, gek of spannend avontuur beleven. Hun verhaal begint en eindigt bij de grote sprekende Sprookjesboom. De serie bestaat uit aansprekende en herkenbare beelden, die neigen naar de realiteit. In elk verhaal zit humor en een subtiele boodschap verwerkt. De Sprookjesbosbewoners uit de Efteling behouden het karakter zoals ze dat in het originele sprookje hebben, maar ze beleven samen hele nieuwe avonturen. Zo is Klein Duimpje verliefd op Roodkapje en kunnen Wolf en Heks het goed met elkaar vinden. De primaire doelgroep is 3 t/m 7 jarigen, maar de humor spreekt ook de (meekijkende) ouders aan.

Sprookjesboom de Musical is vanaf woensdag 29 juli tot eind september exclusief te zien in Theater de Efteling.

Bron: Efteling

Aanbiedingen bij webshopsBol AlgemeenBol Algemeen