Vragenlijst over Holle Bolle Gijs

Tijdens de tentoonstelling van Holle Bolle Gijs in het Efteling museum ter ere van zijn 50e verjaardag, worden de bezoekers doormiddel van een vragenlijst getoetst over hun kennis van Holle Bolle Gijs in de Efteling. De vragenlijst bestaat uit 10 meerkeuze vragen, zoals:
‘In welk jaar is de eerste Holle bolle Gijs in de Efteling gekomen?’ en ‘Hoe kun je zien dat Matroos Gijs honger heeft?’
Wie de vragen allemaal juist beantwoord krijgt een echt Holle Bolle Diploma.

Holle Bolle Gijs in Efteling Museum
Dit jaar zal er in het Efteling Museum een tentoonstelling te zien zijn over Holle Bolle Gijs. Deze veelvraat is in 1959 geïntroduceerd en nu niet meer weg te denken uit het straatbeeld van de Efteling. Inmiddels heeft Holle Bolle Gijs er een hoop familieleden bij, deze staan over het gehele park verspreid. De tentoonstelling is vanaf 1 april dagelijks te bezoeken voor gasten van het Efteling park.

Efteling Museum
Het Efteling Museum op het Anton Pieckplein is verdeeld in twee gedeeltes. Een deel met oude voorwerpen uit het park en een deel met allerlei oud prullaria. Naast de vaste collectie wordt er een wisseltentoonstelling gehouden over diverse onderwerpen, gerelateerd aan het park.

bron: de 5 zintuigen

Aanbiedingen bij webshopsBol AlgemeenBol Algemeen