Sportieve samenwerking

Temidden van de natuurgebieden de ‘Loonse en Drunense Duinen’ en het landgoed ‘Huis ter Heide’ ligt het Efteling Golfpark. In deze groene omgeving tekenden Peter Galle en Maarten Voermans namens Topsport Brabant en het Efteling Golfpark gisteren voor een sportieve samenwerking. Met het samenwerkingsverband mag het Efteling Golfpark zich Official Partner van Topsport Brabant noemen.

Topsport Brabant
Om het Brabantse sportklimaat zo optimaal mogelijk te maken, sluit Topsport Brabant  samenwerkingsovereenkomsten af met instellingen, bedrijven en andere organisaties. Door deze overeenkomsten kunnen de sporters zich volledig concentreren op hun sport en worden ze niet afgeleid door bijkomende zaken en zorgen. En kunnen de partners van Topsport Brabant op ‘topsport’ niveau elkaar ontmoeten. De Efteling gelooft in het behalen van topprestaties door samenwerking en wil daar waar mogelijk bijdragen aan het Brabantse sportklimaat met in het bijzonder de golfsport.

Efteling
Anno 2009 bestaat de Wereld van de Efteling naast het Park uit het Efteling Hotel (1992), Theater de Efteling (2002) en het Efteling Golfpark (1995) dat de A-status van de Nederlandse Golf Federatie heeft gekregen. Het golfpark verbindt de elementen rust, ruimte, natuur en sportieve uitdaging. Hiermee vormt het Efteling Golfpark het hele jaar door een prachtig decor voor golfclubleden, beginnende golfers, ervaren spelers, vergadergasten en andere groepen.

Bron: Efteling

Bol AlgemeenBol Algemeen