Open Golfdag Efteling Golfpark

Op zaterdag 18 april vindt de tiende editie van de Nationale Open Golfdag plaats. Golfbanen in heel Nederland staan deze dag open voor iedereen die nieuwsgierig is naar de golfsport. Ook op het Efteling Golfpark kunnen geïnteresseerden verschillende demonstraties bijwonen en zelfs een wedstrijdje spelen. Vanaf 12.00 uur is het Efteling Golfpark geopend en de entree is gratis.

De golfprofessionals geven diverse demonstraties waarin verschillende golftechnieken aan bod komen. Swingen, pitchen en putten. Iedereen kan de uitdaging aangaan tijdens een golfclinic of -wedstrijd.
Om 12.00 uur is de ontvangst in het clubhuis met een kop koffie of thee en een verrassende lekkernij. Vanaf 13.00 uur vinden er diverse demonstraties plaats met de mogelijkheid tot videoanalyse door golfprofessionals. Tussen 15.30 uur en 17.00 uur vindt de kennismakingsclinic plaats onder begeleiding van een clinicprofessional.

Aanmelden
Voor de kennismakingsclinic en de videoanalyse is inschrijven noodzakelijk. Dit kan via het inschrijfformulier op www.efteling.com of tijdens de open dag bij de ontvangsttafel in het clubhuis.

Efteling Golfpark
Het Efteling Golfpark (1995) verbindt de elementen rust, ruimte, natuur en sportieve uitdaging. De golfbaan heeft 18 holes, is 6256 meter lang en beslaat 95 hectare. De baan kreeg een A-status toegewezen van de NGF (Nederlanse Golf Federatie). Het hele jaar door biedt het Efteling Golfpark unieke mogelijkheden voor golfclubleden, beginnende golfers, ervaren spelers, vergadergasten en andere groepen. Naast een groot aanbod aan aantrekkelijke greenfeetarieven, biedt het Efteling Golfpark diverse golflessen voor het behalen van het golfvaardigheidsbewijs (GVB). Naast de baan is een driving range met 45 afslagplaatsen, oefengreens, oefenbunkers, een par-3 oefenbaan, een grastee en een indoor golfschool.

Bron: Efteling

Bol AlgemeenBol Algemeen