Onderweg met Maria bij Omroep Brabant TV

’s Werelds populairste musical de Sound of Music loopt inmiddels ruim een half jaar in Theater de Efteling. Het onvergetelijke verhaal van de zingende familie von Trapp trekt nog avond aan avond volle zalen. Reden genoeg om samen met hoofdrolspeelster Wieneke Remmers, die voor haar vertolking Maria zelfs vergeleken wordt met de legendarische Julie Andrews, terug te blikken op het afgelopen half jaar.

Hoe heeft de musical-ster dit avontuur zelf beleefd? Wieneke vertelt openhartig over het leven op de planken. De ups en downs en verder alles over het tot stand komen van dit bijzondere project. Naast Wieneke Remmers komen ook Ellis van Laarhoven als barones Schraeder en natuurlijk Rein Kolpa als kapitein Von Trapp aan het woord evenals Resident Director Melise de Winter.

Dit alles passeert de revue op Tweede Paasdag op Omroep Brabant TV. ‘Onderweg met Maria’ wordt maandag 13 april de hele dag uitgezonden op Omroep Brabant TV.

Omroep Brabant TV is in heel Noord Brabant te ontvangen via analoge en digitale televisie. Buiten deze provincie is de zender te zien via o.a.: UPC Digital kanaal 712.

Bron: Efteling

Bol AlgemeenBol Algemeen