ISW haalt 12.000 euro op

De leerlingen en het personeel van ISW Sweelincklaan in ’s-Gravenzande hebben op donderdag 23 april tijdens een korte maar hevige actiedag 12.000 euro bijeen gebracht voor Villa Pardoes.

De docenten Brenda Schouw en Bert van de Windt die de goededoelendag elk jaar organiseren, waren er aan het begin van de middag trots op dat de opbrengst van een dag ploeteren en pleziermaken zo’n 2000 euro hoger lag van vorig jaar.

Op het programma van de actiedag van de ruim zeshonderd leerlingen van de vmbo- en havoklassen van de ‘s-Gravenzandse school stonden activiteiten zoals wandelen op het strand, skaten en dansen in Hoek van Holland, fietsen naar Kijkduin of zwemmen in zwembad Maesemunde. Op school zelf konden de leerlingen naderhand nog pokeren, film kijken en eten.
Al deze activiteiten samen brachten 12.000 euro op voor Villa Pardoes dankzij de sponsors van deze actiedag.

Villa Pardoes
Villa Pardoes is een vakantieverblijf, speciaal voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Samen met hun familie kunnen zij hier genieten van een gratis vakantie in een van de acht thema-appartementen, zoals Sneeuwwitje, Barbie, Ridder en Space. Waar alles is aangepast aan de beperkingen die de ziekte met zich meebrengt. In het unieke gebouw staat hen letterlijk en figuurlijk niets in de weg.

Bron: vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen