‘Ik hou van Holland’ geeft Eftelingse prijzen weg

In het RTL4-programma ‘Ik hou van Holland’ werden vanavond Eftelingse prijzen weg gegeven. Voor het winnende team waren er vier entreekaarten, een laaf en een pardoespop ter beschikking gesteld.

In de spelshow, gepresenteerd door Linda de Mol, nemen twee teams met bekende Nederlanders het tegen elkaar op. De twee teams worden aangestuurd door de teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens. Het was uiteindelijk Jeroen van Koningsbrugge die met zijn team won en daardoor een leuk Eftelingpakket in de wacht sleepte. En ook het publiekvak achter het winnende team ging met het prijzenpakket naar huis.

De Efteling
De Efteling opent dit jaar voor de 57e keer haar poorten. De nieuwste attraktie dit jaar is te vinden in het Sprookjesbos, namelijk het sprookje Assepoester. Daarnaast biedt het park ook dit jaar weer volop entertainment zoals Het Magistrale Vlooiencircus, “De Grobbebollen begroeten en ontmoeten” en Circus Anton Pieck. Tevens zullen dit jaar in de Zevenmijlszomer de Zeven Zomeravonden weer gehouden worden, waarbij het park tot middernacht geopend is en er weer veel live artiesten het podium zullen betreden. Verder wordt de 50-jarige verjaardag van Holle Bolle Gijs uitgebreid gevierd met een tijdelijke expositie in het Efteling museum.

Bron: vijfzintuigen.nl

Bezoek ook eens de website van De Vijf Zintuigen!

Aanbiedingen bij webshopsBol AlgemeenBol Algemeen