Efteling Radio… Laat je verwonderen!

Met Efteling Radio haal je de wereld van de Efteling in jouw huis! Luister naar mooie liedjes en muziek, sprookjes en interviews met je favoriete Sprookjesbosbewoners. Je kunt elke dag luisteren tussen 7 uur ’s morgens en 7 uur ’s avonds via de website van Efteling.

Pssst en nog wat: jouw papa en mama kunnen in de avond en de nacht ook naar Efteling Radio luisteren. Als je in de buurt van de Efteling bent kun je naar ons luisteren op internet en ook radio (104.3 FM). Let op! Ben je meer dan 20 kilometer van de Efteling, kun je ons niet meer op de radio horen.

Wat is er allemaal?

7.00 tot 9.00 uur

Wakker worden in het Sprookjesbos Kom meteen in de Efteling sfeer! Met muziek en geluiden van het Sprookjesbos.

9.00 tot 12.00 uur

Wereld vol Wonderen Ga mee op pad door de Efteling! Je hoort elk uur een sprookje en ook wat bezoekers én bewoners allemaal hebben beleefd.

12.00 tot 14.00 uur

Tafeltje Dekje Dat is lekker luisteren! Alle liedjes en muziek achter elkaar. 14.00 tot 18.00 uur : Wereld vol Wonderen Elk uur een prachtig sprookje! Om 4 en 5 uur is het ANP Kids Nieuws en in het laatste uur kun je mooie prijzen winnen!

18.00 tot 19.00 uur

Klaas Vaak Welterusten! Rustige liedjes en na half 7, vlak voor het slapen gaan, nog een sprookje en slaapliedje…

Na 19.00 uur

Dromen vol Wonderen Voor jouw papa en mama! De muziek brengt ze helemaal in de sfeer van de Efteling attracties bijvoorbeeld Fata Morgana of Droomvlucht.

Leuk, leuk, luisteren en winnen!

Elke dag om half 8, half 11 en half 5 vertelt de Sprookjesboom over de avonturen van de bewoners van het Sprookjesbos.

NIEUW is het ANP Kids Nieuws, elke dag om 4 en 5 uur. Wat is er in het nieuws die dag en wat zijn leuke “nieuwsweetjes”? Die leuke “weetjes” zijn alleen voor jou en zijn alleen te horen bij Efteling Radio!

Ook is er elke woensdag van 2 tot 4 de Wonderlijke Efteling Show. Dan zijn er live interviews met bewoners van het Sprookjesbos! En je maakt elke woensdag kans op prachtige prijzen! Luister dan tussen 5 en 6.

Vertel het aan vriendjes en vriendinnetjes!

Je kunt natuurlijk alleen luisteren of met je papa en mama. Maar het is ook leuk om aan je vriendjes en vriendinnetjes te vertellen dat je een heel leuk radiostation kent. Zodat ook zij voortaan de wereld van de Efteling in hun huis kunnen horen!

Luister Efteling Radio ook wereldwijd via Winamp of Media Player.

Geen eigen player? Klik dan hier voor de webplayer.

Bron: Efteling

SpeelgoedSpeelgoed