Nieuwe ingang restaurant Octopus

De ingang van Restaurant Octopus, dat is gevestigd in de attraktie Pandadroom, heeft een ware metamorfose ondergaan. Zo zijn de blauwe metalen nooddeuren verdwenen, die plaats hebben moeten maken voor stijlvolle houten deuren met glas er in.

Op de plek waar een groot mozaïek te zien was met een octopus, hangt nu een groot houten bord met vernieuwd Octopus-logo, met daaronder de vermelding wat er allemaal te verkrijgen is in het restaurant. Tevens is de wachthal bij het toiletblok omgetoverd tot een heuse grot met sfeervolle verlichting. Ook het broodjesloket dat naast de ingang zit, is in dezelfde stijl meegenomen.

PandaDroom
De attractie PandaDroom is opgebouwd rond de hoofdshow, een 3Dfilm. Daarnaast zijn er verschillende effecten ingebouwd om je nog verder mee te nemen in de film. Dit betekent dat PandaDroom een 4D Cinema is. Na de film kun je nog even rondhangen in de Dierenwereld.
PandaDroom is in mei 2002 geopend vanwege het 50 jarig bestaan van de Efteling. De Efteling heeft bij het bedenken en ontwerpen hulp gekregen van het Wereld Natuur Fonds. De opening werd gedaan door Prins Bernhard, de beschermheer van het WNF.

Bron: vijfzintuigen.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen