Efteling start samenwerkingsverband met Interior Consult

De Efteling gaat een samenwerkingsverband aan met Interior Consult. Het bedrijf zal op lange termijn inrichtingsprojecten op zich gaan nemen.
Het in december te openen vakantiepark Efteling Bosrijk wordt het eerste project. De manager van het toekomstige vakantiepark, Coen Schelfhorst, liet weten dat Interior Consult hét bedrijf is voor de inrichting van Efteling Bosrijk, omdat Interior Consult de wensen weet om te vormen naar echte plannen, zonder dat daarbij de creativiteit verloren gaat.

Het bedrijf Interior Consult is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in inrichtingsprojecten. Zo verzorgt het bedrijf onder andere projecten voor hotels, restaurants en conferentiecentra. Welke projecten het bedrijf binnen de Efteling verder nog als opdracht gaat krijgen, is nog niet bekend.

Efteling Bosrijk
Bosrijk is de nieuwste uitbreiding van de Efteling, en is tevens de duurste investering ooit in de geschiedenis van het park. De verblijfsaccomodaties zullen onder andere bestaan uit Land-, Bos- en Dorpshuysen. De capaciteit zal in deze eerste fase bestaan uit 1150 bedden, waarna in een later stadium het park fiks zal worden uitgebreid. De opening van Bosrijk staat gepland voor december 2009. De reserveringen zijn inmiddels van start gegaan.

Bron: vijfzintuigen.nl

SpeelgoedSpeelgoed