Efteling Hotel nodigt kinderen uit om een dagje mee te helpen

Kinderen die zich afvragen hoe het is om in een hotel te werken, vallen nu met hun neus in de boter. Het Efteling Hotel nodigt kinderen uit om een dag mee te komen helpen en een kijkje achter de schermen te nemen. Van bedden opmaken tot vergaderen, van het inchecken van gasten tot koken, de jonge medewerkers leren van professionals hoe het is om een hotel te runnen en rekening te houden met de wensen van gasten. Met de actie wil de Efteling laten zien dat kinderen een belangrijke rol spelen in de Wereld vol Wonderen. De Efteling wil de kinderen iets leren, maar zeker ook van hen leren. Niet voor niets is het hotel begin dit jaar uitgeroepen tot het meest kindvriendelijke hotel van Nederland door reiswebsite Zoover.nl.

Het Efteling Hotel is een uniek hotel in Nederland, gelegen op zevenmijls passen van het attractiepark de Efteling in Kaatsheuvel. Het hotel kent naast 102 comfortkamers ook 20 bijzondere themasuites zoals de Assepoester- of Fata Morganasuite. Het Efteling Hotel schenkt al jaren extra aandacht aan de jongste gasten. Onder andere door middel van een kinderincheckbalie, live entertainment, een indoor speelkasteel en het Pardoes Theater. Maar met deze actie laat de Efteling kinderen het hotel zelfs een dagje runnen.

Aanmelden
Kinderen tot en met 12 jaar kunnen zich tot 20 april aanmelden via communicatie@efteling.com onder vermelding van ´hotel voor kinderen´. De aanmelding moet voorzien zijn van: naam, adres, leeftijd, telefoonnummer en een omschrijving waarom hij/zij met de klas een dag mee wil helpen. De winnaar wordt in de maand juni met de hele klas uitgenodigd in Kaatsheuvel voor een bijzonder educatief schoolreisje in het luchtkasteel vol verhalen.

Zoover Awards
Begin 2009 maakte reissite Zoover.nl de winnaars bekend van de Zoover Awards 2008. Er werden onder andere awards uitgereikt voor beste hotel, beste camping en beste vakantiepark van Nederland. Het Efteling Hotel werd met een waardering van 9,3 bekroond met de eerste prijs in de categorie ´meest kindvriendelijke hotel van Nederland´. De algemene waardering van het hotel kwam uit op 8,3. De prijs is gebaseerd op basis van honderdduizenden in 2008 ingestuurde onafhankelijke vakantiebeoordelingen.

Bron: Efteling

Bol AlgemeenBol Algemeen