The Sound of Music langer in De Efteling

De musical The Sound of Music blijft langer in Theater de Efteling. Dat hebben de Efteling Theaterproducties en de producenten Albert Verlinde en Roel Vente zojuist bekend gemaakt. De musical draait nu 22 weken. In die tijd werden 150.000 kaarten verkocht.

Wegens aanhoudende vraag naar kaartjes blijft de musical tot 28 juni in Kaatsheuvel. Er komen daardoor 50.000 extra kaarten beschikbaar. In september en oktober verhuist de musical naar de Stadsschouwburg Antwerpen in België. Of de musical daarna weer terug komt in Kaatsheuvel is nog niet bekend.

“We zijn er erg trots op dat steeds meer mensen The Sound of Music ontdekken” aldus Jeroen Zwartjes van Efteling Theaterproducties. “Het succes zit ‘m in de kwaliteit van deze musical en de chemie die op het toneel voelbaar is tussen de acteurs.”

De musical is, net als de film, gebaseerd op het waargebeurde verhaal ‘The Story of the Trapp Family Singers’, geschreven door de Oostenrijkse Maria von Trapp in 1949. “We hebben een goede keuze gemaakt met The Sound of Music” vertelt co-producent Albert Verlinde. “Het verhaal is aantrekkelijk voor kinderen vanaf 6 jaar, maar ook voor volwassenen.”

Bron: Brabants Dagblad

Bol AlgemeenBol Algemeen