Jennifer Welage Manager Communicatie & P.R. van de Efteling

Per 1 februari 2009 is Jennifer Welage benoemd tot manager Communicatie & Public Relations van de Efteling. In deze functie geeft zij leiding aan de afdeling en is zij verantwoordelijk voor de corporate communicatie en de PR voor het Efteling Park, Hotel, Golfpark, Theater de Efteling en het nieuwe vakantiepark Efteling Bosrijk.

Jennifer Welage werkt sinds 2005 bij de Efteling, waar zij de PR verzorgde voor Theater de Efteling, het Efteling Golfpark en het nieuwe vakantiepark Efteling Bosrijk. Daarvoor werkte zij op de Marketing- en Communicatieafdeling van Dierenpark Amersfoort.

De Wereld van de Efteling
De Efteling is op 31 mei 1952 geopend als Sprookjesbos met tien sprookjes, gelegen in een bosrijke omgeving. De jaren erna groeide het park uit tot een Wereld vol Wonderen, waar sprookjesvertellingen en spectaculaire attracties elkaar afwisselen. Met ruim 3,2 miljoen bezoekers per jaar is de Efteling de populairste dagattractie van Nederland en een van de toonaangevende attractiepark in Europa.

Anno 2009 bestaat de Wereld van de Efteling naast het park uit het Efteling Hotel (1992), Efteling Golfpark (1995) en Theater de Efteling (2002), waar momenteel de bekende musical The Sound of Music op de planken staat. Hiermee heeft de  Efteling ook uitgebreide mogelijkheden in huis voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Sinds 2004 produceert de Efteling bovendien eigen televisieseries, zoals Sprookjesboom, Sprookjes en TiTaTovenaar. Het succes van de serie Sprookjesboom kreeg afgelopen maanden een vervolg met de theatervoorstelling Sprookjesboom op Reis, die in diverse theaters in het land te zien was.

In de toekomst wil de Efteling het aantal openingsdagen verder uitbreiden en uiteindelijk haar poorten jaarrond openen. Nieuwe initiatieven, zoals het vakantiepark Efteling Bosrijk dat in december 2009 wordt geopend en de recente plannen voor het conferentiecentrum ´de Burght´ en de arrangementen- en horecalocatie ´Raveleijn´ zullen hieraan bijdragen.

Bron: Efteling

Bol AlgemeenBol Algemeen