Efteling Museum maakt zich op voor nieuwe tentoonstelling

Het Efteling Museum op het Anton Pieckplein treft alvast voorbereidingen voor een nieuwe tentoonstelling die te zien is vanaf het nieuwe seizoen. Afgelopen seizoen was het de Fakir die in het zonnetje gezet werd, komend seizoen is de jubilerende Holle Bolle Gijs aan de beurt. Voor zijn 50e verjaardag zal een complete tentoonstelling over de geschiedenis van deze slokop aan het publiek worden voorgeschoteld.

Tijdens deze tentoonstelling kan de horeca niet achterwege gelaten worden. Tijdens het laatste weekend van de Winter Efteling kon hier al een voorproefje van gezien worden. In de vitrines waar voorheen de parkboekjes en folders lagen, is nu een opstelling gemaakt van oude menukaarten en serviezen die in het park gebruikt zijn.

Het Efteling Museum op het Anton Pieckplein is verdeeld in twee gedeeltes. Een deel met oude voorwerpen uit het park en een deel met allerlei oud prullaria. Naast de vaste collectie wordt er een wisseltentoonstelling gehouden over diverse onderwerpen gerelateerd aan het park.

Bron: Vijfzintuigen.nl

Aanbiedingen bij webshopsBol AlgemeenBol Algemeen