Afsluiting Winter Efteling

Vandaag is het alweer de laatste openingsdag van de Winter Efteling 2008/2009. De Winter Efteling kan nu al terugkijken op een geslaagd seizoen. Opnieuw topdrukte tijdens de openingsdagen, een nieuwe show ter afsluiting van een dagje Winter Efteling en echte winterse taferelen door een bijzonder strenge vorstperiode.

Het park zelf is vanaf maandag 25 januari weer tijdelijk dicht. Een gebeurtenis die binnen enkele jaren niet meer zal voorkomen aangezien de Efteling streeft naar een jaarrond opening. Vanzelfsprekend blijft het Efteling Hotel gewoon geopend en ook het Efteling Golfpark is zeven dagen per week geopend.

Vanaf woensdag 1 april gaan de poorten van de Lente Efteling open vanaf 10.00u. Het park is dan weer dagelijks geopend tot en met zondag 1 november. De Zevenmijls Zomer begint op maandag 13 juli. Dan is het park dagelijks geopend van 10.00u. tot 21.00u. en iedere zaterdag tot 00.00u.

SpeelgoedSpeelgoed