Spectaculaire MidwinternachtsDroom tijdens Winter Efteling

Op zaterdag 6 december a.s. opent de Winter Efteling voor de tiende editie haar poorten. Tijdens dit jubileum presenteert de Efteling voor het eerst de slotshow MidwinternachtsDroom, een groots openluchtshow van water, geluid, licht en vuur. Naast de nieuwe slotshow en alle sprookjes en attracties, genieten gasten tijdens de Winter Efteling als vanouds van een sprookjesachtige park met fonkelende lichtjes, knisperende kampvuren en extra winterse activiteiten.

Speciaal voor de tiende editie van de Winter Efteling presenteert de Efteling een spectaculaire slotshow. In de MidwinternachtsDroom van Pardoes de Tovernar ontmoeten Koning Winter en de Nachtvorst elkaar in een betoverende voorstelling van licht, geluid, water en vuur. De openluchtshow is uitsluitend om 19.30 uur tijdens de openingsdagen van de Winter Efteling te beleven vanaf de oevers van de Vonderplas nabij Fata Morgana. De show duurt circa 20 minuten en is gratis voor parkgasten.

Schaatsen en langlaufen
De Winter Efteling biedt naast de nieuwe slotshow ook een breed assortiment aan attracties voor jong en oud. Zo zitten de Sprookjesbosbewoners er warmpjes bij in het Sprookjesbos en zijn bijna alle andere attracties in het park geopend.* Er zijn ook extra attracties die alleen tijdens de Winter Efteling te beleven zijn: in het overdekte IJspaleis kunnen bezoekers volop schaatsen op een ijsbaan van maar liefst 1200m

Aanbiedingen bij webshopsBol AlgemeenBol Algemeen