Kleurrijke Efteling relatiedag in luxe paviljoen

Donderdagavond vond in het nieuwe luxe paviljoen van de Efteling de traditionele relatiedag plaats. Ruim 500 gasten werden ontvangen in de tijdelijke evenementenlocatie, centraal gelegen in het attractiepark, waar alle pijlers van de Wereld van de Efteling nader toegelicht werden.

Naast verschillende culinaire verrassingen en een selectie van het uitgebreide aanbod aan Efteling-entertainment, ontvingen de gasten alvast een voorproefje van de musical The Sound of Music, die vanaf volgende week exclusief te zien is in Theater de Efteling. Natuurlijk mocht ook een bezoekje aan de attracties Vogel Rok, Carnaval Festival en Monsieur Cannibale op deze sfeervolle avond niet ontbreken. Tevens konden gasten in een aparte ruimte van het paviljoen kennis maken met het Efteling Golfpark. Een golfpro voorzag ge

SpeelgoedSpeelgoed