Efteling investeert recordbedrag van

Vandaag presenteerde de Efteling de plannen voor Efteling Bosrijk, de nieuwste verblijfsaccommodatie van het attractiepark uit Kaatsheuvel. Het project brengt een investering van 46 miljoen met zich mee en is daarmee het grootste en duurste project in de geschiedenis van de Efteling. Met de bouw van Efteling Bosrijk gaat een langgekoesterde wens van de Efteling in vervulling. De eerste gasten worden verwacht in december 2009.

Komend jaar wordt aan de uitlopers van de Loonse en Drunense duinen en grenzend aan de Efteling een bijzonder vakantiepark gebouwd: Efteling Bosrijk. Tijdens een meerdaags bezoek kunnen gasten 2 of 3 overnachtingen combineren met onbeperkte toegang tot de Efteling. Door meer overnachtingsmogelijkheden in de omgeving te bieden, wil de Efteling meer bezoekers uit verder gelegen provincies en omringende landen naar het park trekken. Bovendien wil de Efteling, naast een dagje uit, het meerdaagse verblijf stimuleren en een nieuwe stap zetten in de richting van de jaarrond opening van het attractiepark. Met de komst van het vakantiepark gaat deze wens in vervulling.

Met de bouw van het vakantiepark is een investering van

Bol AlgemeenBol Algemeen