Naamswijziging voor theater

Het EFTELING Theater heet voortaan Theater de Efteling. Dat lijkt een marginale aanpassing maar dat is het niet; de nieuwe naam weerspiegelt de ambitieuze plannen van het theater. Nadat op 24 augustus de laatste parkshow van TiTaTovenaar is opgevoerd, wordt het imposante gebouw in gereedheid gebracht voor de musical The Sound of Music. Deze voorstelling kent een open eind en zal dus op de planken blijven staan zolang er voldoende animo van het publiek voor is. Daarmee schaart Theater de Efteling zich met het Fortis Theater in Scheveningen en het Beatrix Theater in Utrecht in het exclusieve rijtje van slechts drie theaters met een vaste musical. Het theater van de Efteling is dan niet meer zozeer een parktheater met in de winter een musicalserie, maar een professioneel theater met een vaste productie. De nieuwe naam moet deze verandering markeren.

Circus
Bezoekers van de Efteling hoeven het niet te stellen zonder shows. Naast de al bestaande voorstelling in het Sprookjesbos Theater zullen er meer shows worden geprogrammeerd in nieuwe locaties in het park. Het circus op het Anton Pieckplein

Aanbiedingen bij webshopsBol AlgemeenBol Algemeen