Friesche Vlag breidt aanbod Eftelingse zuivelproducten uit

Nadat er al een tijdje drie soorten Eftelingvla (Knibbel Knabbelvla, Drakenvla, Tovervla) in de supermarkten staan, gaat Friesche Vlag meerdere producten uitbrengen met een Efteling licentie. Deze week zijn twee melkdranken in de supermarkten geintroduceerd. Het gaat om Roodkapjedrink (aardbei) en Zevenmijlsdrink (perzik). Het product bevat 0% vet en geen kunstmatige zoetstoffen, wel zijn er vitaminen toegevoegd. De verpakkingen zijn voorzien van sprookjesachtige taferelen en de achterkant bevat, net als bij de vla, puzzeltjes en weetjes.

Nieuwe vla
Naast de Eftelingdrink komt het bedrijf ook met een nieuwe vlasoort in de markt. Deze zal vanaf week 32 te verkrijgen zijn in de supermarkten. Na de Fakir, de Heks en Draak Lichtgeraakt komt er een vierde sprookjesfiguur die zich hoofdpersoon mag noemen van een vlasoort. De aardbeienvla zal worden opgesierd door Assepoester. Met de komst van deze vla zal Tovervla (Fakir) verdwijnen uit het vak.

Goede ontvangsten
Eftelingvla is goed ontvangen in de huishoudens en in de branche. Het sleepte meerdere nominaties in de wacht waaronder:
* verkozen tot Superintro 2007
* hoge score in lijst van beste introducties 2007
* nominatie Wheel of Retail 2008

Bron: Winkelpresentatie Frieslandfoods

Bol AlgemeenBol AlgemeenAanbiedingen bij webshops