Efteling Hotel verrast miljoenste gast

Het Efteling Hotel in Kaatsheuvel heeft zojuist haar miljoenste gast verrast. Om 07.30 uur klopten Roodkapje en haar oma aan bij de hotelkamer van Annabel Mueller uit het Noord-Hollandse Heiloo. Zij is de gelukkige en ontving, samen met Ben en de kinderen Levy en Yentl (beiden 5 jaar oud), een heerlijk uitgebreid ontbijt op bed.

Naast alle lekkernijen op de vroege ochtend, ontving zij uit handen van Fons Jurgens, directeur Exploitaties Efteling en Hotelmanager Lion van Gerven een envelop met Eftelinggeld zodat het hen de rest van de dag aan niets zal ontbreken in de Wereld vol Wonderen. Vanaf september, als de familie bijgekomen is van al deze verrassingen, zijn zij tevens uitgenodigd om een voorstelling van de familiemusical The Sound of Music in het Efteling Theater bij te wonen.

Met het bereiken van deze mijlpaal onderstreept het Efteling Hotel dat zij een belangrijk onderdeel is van de

Bol AlgemeenBol Algemeen