Wonderwaardigheden op de mat

Bij abonnementhouders is het speciale blad ‘Wonderwaardigheden’ weer op de mat gevallen. Ben jij abonnementhouder maar heb je het blad nog niet ontvangen? Geen zorgen! Er zit vaak wat tijd tussen verschillende bezorgingen van de Efteling.
De Wonderwaardigheden van zomer 2008 bevat een voorwoord door Ronald van der Zijl, waarin hij afscheid neemt van de Abonnementhouders, en Olaf Vughts. Verder weer een lijstje met weetjes, zo wordt er bekend gemaakt dat er vanaf 7 juli, tevens de dag van het sprookje, een nieuwe show gaat draaien in het Sprookjesbostheater. Geitje Benjamin, Ezeltje Strekje, Langnek en Draak Lichtgeraakt beleven hun avonturen in de show Sprookjesboom ‘Er was eens..’

Verder wordt er in het blad nog meer info gegeven over de dag van het sprookje, zo kun je op de dag van het sprookje een zelfgemaakte tulp meenemen naar de Vliegende Fakir om hem te feliciteren, bij inlevering ontvang je een bedankje, en de maker van de leukste tulp wint een overnachting in het Efteling Hotel!
Ook wordt er nog wat duidelijkheid gegeven over Circus Pieck, waarvoor Abonnementhouders kans kunnen maken op kaartjes voor exclusieve plaatsen voor de generale repetitie op vrijdag 29 Augustus 2008 om 17:00 uur. Ook is er nog een pagina met info en het programma van de Zeven Mijls Zomer.
De laatste 2 pagina’s staan vol met kortingen voor abonnementhouders, zoals korting op de bouwplaat van het Kasteel van Doornroosje of een pakket speciaal voor abonnementhouders, zo heb je een Sprookjespakket, een Pardoespakket en een Anton Pieckpakket, met korting verkrijgbaar vanaf

SpeelgoedSpeelgoed