TMF presentator alweer aangehouden

TMF-presentator Sascha Visser is afgelopen nacht samen met nog twee mensen aangehouden in de Efteling. Voor zijn programma Wakker Worden Met Sascha slaapt de presentator samen met TMF-kijkers op rare plaatsen. Vorige week werd Visser ook al aangehouden toen hij in vakantiepark De Eemhof in Zeewolde wilde overnachten.

Lachen
Visser en de andere twee personen kregen een bekeuring van zestig euro. “We waren ’s middags al bij de Efteling en ze hadden ons busje herkend. Dus de beveiliging stond al op scherp. We hebben het tot het huis van Hans & Grietje gered en toen werden we in de kraag gevat.” De aanhouding ging heel gemoedelijk volgens de 19-jarige Visser. “De politie kwam lachend aanrijden.” De politie liet in een verklaring weten de acties van de presentator te betreuren” omdat door dit soort activiteiten de noodhulpdienst nodeloos belast wordt en andere wellicht dringende meldingen een langere aanrijtijd krijgen”.

Hoogtepunt
“Ik snap het punt van de politie”, zegt Visser. “Maar ik zie de dingen die wij doen als kwajongensstreken, we maken niets kapot.” Er staan nog drie weken opnames gepland en de presentator ziet geen enkele reden om die voortijdig te staken. Maandagavond staat er weer een aparte slaapplaats op stapel. “Het wordt een hoogtepunt. Niet de Euromast, maar je moet wel in die richting denken.”

Bron: Spitsnieuws.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen