eerste ontwerpschetsen van Circus Pieck

vandaag zijn de eerste ontwerpschetsen op internet verschenen van Circus Pieck, een circus op het Anton Pieckplein, wat vanaf 30 augustus geopend wordt, net na de Zeven Mijls Zomer. De bouwwerkzaamheden van de circustent zijn nog niet gestart.
Circus Pieck is een co-productie van de Efteling en Constant in Beweging. Een arrogante circusdirecteur en zijn familie spelen een verhaal over de romantiek in het circusleven, met acrobatische toeren en komische acts.

Voorafgaand is er in de circustent in de maanden juli en augustus het interactieve programma ‘Jong geleerd’ in samenwerking met circustheatergroep Art de la Rue. De bezoekers leren de beginselen van het jongleren. Een soortgelijk programma was in de zomer van 2002 op het Anton Pieckplein te vinden. In de Winter Efteling daarna konden kinderen t/m 12 jaar al korte cursussen circustrucs volgen in het Kinder Winter Wonder Land.
Circus Pieck beloofd een sfeervol plekje te worden, op een mooi plein, met genoeg horecagelegenheid, mooie draaimolen, zweefmolens en binnekort dus Circus Pieck, waar eerst de cursussen worden gehouden, en later een show. De ontwerper van dit project is Hans Kuijten.

bron: wondernieuws

SpeelgoedSpeelgoed