De Efteling heeft z’n oog laten vallen op Delta Park Neeltje

Binnen enkele weken nadat de toekomstige directeur van de Efteling aangaf dat het park extern uit gaat breiden is bekend geworden dat de Efteling in de race is voor de overname van Neeltje Jans. Het adviesbureau Deloitte heeft van het deltapark de opdracht gekregen alle geintresseerden te inventariseren en te voorzien van alle benodigde informatie.

Het laatste boekjaar werd afgesloten met een omzet van 5.3 miljoen euro (half miljoen winst) en ruim 300.000 bezoekers. Nadat Connexxion aangaf af te willen van het minderheidsbelang besloot de hoofdaandeelhouder, Stichting Delta Expo, in oktober het park in zijn geheel van de hand te willen doen. Naast de Efteling behoren onder andere ook Lib

Aanbiedingen bij webshopsBol AlgemeenBol Algemeen