17 reacties op “Gastenboek

 1. Wil jij deze speciale reiskoffer toevoegen aan jouw collectie? Van deze koffer is er maar één uitgegeven als proefmodel!

  Doe een goed bod en hij is van jou!

  UPDATE: En verkocht!

 2. Laat me mijn verhaal beginnen met de opmerking dat dit de eerste keer is in mijn hele leven dat ik een klacht noteer, het is dan ook de eerste keer dat ik het de moeite vindt om hier tijd in te steken. Na een fijne overnachting in het efteling hotel beginnen we zondag 1 mei om half 11 onze tweede dag efteling. Na een dag met familie gisteren ,we zeiden zaterdag allemaal nog tg elkaar hoe vriendelijk het efteling personeel wel is, begeven mijn man en ik ons met 4 kinderen nr de parkingang voor hotelgasten. De mevrouw daar loopt zonder een pardon mijn jongste van 3 haast omver. We installeren de kids op de speeltuin en besluiten dat zo een kinderkarretje wel handig is, ik ga er nietsvermoedend 1 halen en begeef me bijna terug nr de anderen, had niet beseft dat deze 4 euro kosten. Personeelslid gilt over de hele speeltuin: mevrouw ! De karretjes zijn 4 euro ! Als ware ik een ordinaire dief en niet een gast ( die 2 overnachtingen voor 9 pers. en zaterdag een groepsticket voor + 20 p betaalde) . Ik excuseer me vriendelijk en neem 4 euro klaar. Zij loopt me straal voorbij om eerst een hele rij nieuwe gasten binnen te laten. Wanneer ik hierover boos mijn beklag doe en wegga, zegt mevrouw tegen mijn man en enkele omstaanders : ” zo, iemand heeft zeker een harde matras gehad vannacht”. Deze mevrouw haar gedrag is de visie van de efteling onwaardig. Ik hoop echt dat ze hierover aangesproken zal worden, ze heeft echt een smet op ons verder zo heerlijke verblijf nagelaten.

  1. Beste Christien,

   Bedankt voor je reactie. Efteling Fanzine is een fansite over de Efteling en neemt geen klachten in behandeling.

   Het beste wat je kan doen is de klacht doorgeven via het contactformulier van de Efteling zelf door op deze link te klikken. Bellen is ook mogelijk, dagelijks van 9 tot 21 uur via 0416-537777.

 3. ik ben helemaal verslaafd aan de efteling
  ik ga gemiddeld 1 of 2 keer per maand
  dan ga ik gezellig met een zus broer zwager en nichtje
  ik vind het daar zo mooi en word daar zo rustig van
  in de mooie droomvlucht en de carnaval
  en in de zomer die gave feesten dagen op zaterdag
  als ik daar ben geweest ben ik weer helemaal opgeladen
  om zo weer een paar weken er tegenaan te gaan
  ik ben een beroep chauffeur en heb best wel een drukke baan
  de hele dag op de weg
  en als je dan gezellig door het sprookjesbos loop
  het is zo betoverend dat als ik als 48 er loop
  dat ik me gewoon weer kinds voel
  ik zal niet zonder de efteling kunnen
  ik hou van de efteling
  vriendelijke groet arjo goossens

 4. Wij zijn vorige week in de Efteling geweest, geregeld door Make A Wish Nederland. Mede door de vrijwilligers en door het personeel van de Efteling was het voor ons een geweldig verblijf. Onze extra complimenten gaan uit naar de jongeman in het Eethuys bij Bosrijk. Hij verteld leerling te zijn. Zorg maar dat u hem houdt, want dat is een goede. Hij genoot van wat hij deed en wist dat ook over te brengen. Het huisje was heel knus in gericht. Inderdaad lag er op een paar plekken nog wel een klein beetje viezigheid, maar niet noemenswaardig. De bedden waren goed, alleen vonden wij de kussens wat zacht. Volgend jaar hopen we weer te gaan. En dan nemen we gewoon onze eigen kussens mee. De dames aan de receptie waren vriendelijk en behulpzaam. Wij kunnen niet anders dan uiterst lovend zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.