Deze pagina is momenteel onder constructie. We zijn bezig de leesbaarheid van deze pagina te verbeteren. Je kunt alvast terecht in het archief.

efteling journaal

17-07-2016: Het is alweer zondag. Terwijl mensen nog aan het bijkomen zijn van het Negen Pleinen Festijn gisteren is Eftelnieuws al in de weer geweest voor een kersverse editie van het Efteling Journaal. Want het begin van een nieuwe week is een mooi moment om terug te blikken op de afgelopen week in en om de Efteling. En het was me weer het weekje wel kunnen we zeggen. Zo zijn er nieuwe brilletjes verschenen bij Pandadroom en is meteen het scherm vervangen. Een fikse opknapbeurt zit er nog niet in. Verder komt er een Pokémon GO dag in de Efteling, kijken we hoe het gaat met de bouw van het Loonsche Land en de bouw van Symbolica. Klik op onderstaande afbeelding.
efteling

10 juli 2016: Een nieuwe week is begonnen. Een mooi moment om eens terug te blikken op de gebeurtenissen in en om de Efteling van de afgelopen week. Want het was me weer het weekje wel. Voor al het weekje van de sneue, maar niet meer anonieme, racismeroepers. Wat begon als een klein bericht ging in een paar dagen viraal en werd kritiekloos overgenomen door journalisten die rond deze tijd zelf toch al weinig nieuws vergaren. Ook de politiek ging zich in deze discussie roeren. Op Facebook was het komen en gaan van pagina’s van de “actiegroep” die elke keer weer resoluut werden verwijderd. Was er nog ander nieuws? Jazeker, we nemen een kijkje bij Symbolica.  Klik op onderstaande foto.
efteling

3 juli 2016: En na een lange avond en korte nacht vanwege de eerste editie van het Negen Pleinen Festijn is het alweer zondag. De dag waarop de nieuwe week begint en we nog even met Eftelnieuws terugblikken op de gebeurtenissen in en om de Efteling van de afgelopen week. Want het was me weer het weekje wel. Zo kreeg de Sprookjessprokkelaar zijn eigen onderkomen in het Sprookjesbos, beunt Efteling directeur Fons Jurgens bij d.m.v. een parttime baan bij een zorginstelling als lid van de raad van commissarissen van thuiszorgorganisatie Fundis, is er nog meer horeca tijdens de zomermaanden en hebben we nieuws over de Winter (!) Efteling. Klik op onderstaande afbeelding.
efteling

Vertalen

Efteling Webshop

Bekijk op bol.com

Sponsored Links